تیر
مقالات آموزشی
۳ ویژگی یک قرارداد مشاوره کسب و کار خوب!
۳ ویژگی یک قرارداد مشاوره کسب و کار خوب!
اگر شما هم کسب و کاری دارید همیشه استفاده از نیروی انسانی ثابت و اسختدام افراد، شاید گزینه مناسبی نباشد؛ هم به دلیل افزایش زیاد هزینه های جاری و هم به دلیل اینکه بسیاری از متخصصان حوزه های مختلف به استخدام شرکت ها در نمی آیند! پس یکی از گزینه هایی که همیشه پیش رو دارید استفاده از مشاور است. برای استفاده از مشاور در کسب و کارتان بهتر از قرارداد مشاوره کسب و کار استفاده کنید تا همه چیز شفاف و مکتوب نوشته شده باشد. در ادامه به ۳ ویژگی یک قرارداد مشاوره کسب و کار خوب پرداخته ایم که پیشنهاد می کنیم مطالعه آن را از دست ندهید.
ویژگی اول: شرح دقیق وظایف مشاور
اولین و شاید مهم ترین ویزگی یک قرارداد مشاوره کسب و کار خوب، مکتوب کردن دقیق و جزئی شرح وظایف مشاور است. متاسفانه در اغلب قرارداد های مشاوره می بینیم که شرح وظایف مشاور خیلی کلی و عام نوشته شده است. درصورتی که بهترین کار این است که قبل از بستن قرارداد و شروع پروژه از فرد مشاور و یا تیم خود بخواهید تا لیست دقیق وظایف کاری مشاور را بنویسند. حالا کافی است، این لیست را با توضیحات کافی در یکی از بند های قرارداد مشاوره تحت عنوان تعهدات و وظایف مشاور بگنجانید و یا حتی لیست را پیوست و ضمیمه قرارداد کنید.
ویژگی دوم: ماده ای به نام نظارت!
شاید تمرکز بیش از اندازه روی وظایف مشاور و لیست کردن آن، ما را از موضوع مهم دیگری دور کند! موضوعی که اهمیت آن به اندازه خود وظایف و حتی بیشتر از ان است. دومین ویژگی یک قرارداد مشاوره کسب و کار خوب این است که حتما در قرارداد ماده ای را تحت عنوان نظارت بر انجام وظایف مشاور در نظر بگیرید. به این معنا که بر پروسه اچرایی کاری مشاور و خدمات مشاوره ای که می دهد نظارت کافی داشته باشید تا همه چیز به خوبی و طبق زمان بندی تعیین شده پیش برود.
ویژگی سوم: نوبتی هم باشد نوبت ضمانت اجراست!
بعد از اینکه شرح وظایف دقیق و واضحی از مشاور خودتان نوشتید و انتظارات خود را شفاف کردید و بعد از آن مکانیزمی هم برای نظارت بر آن در نظر گرفتید، حالا باید سراغ ضمانت اجرا بروید. یعنی چه؟ یعنی از خودتان بپرسید گه اگر مشاور من به وظایف و تعهدات خودش عمل نکرد چه اقدامی می توانم بکنم یا به فول معروف دستم به چه بند است؟ شاید یکی از بهترین ضمانت ها این باشد که بخشی از دستمزد مشاور را نزد خود نگه دارید و بعد از تایید نهایی ایشان، آن مبلغ را برای آزاد کنید و درصورت عدم رضایت، مبلغ باقی مانده را نزد خود نگه دارید.
مطلب فوق را چگونه ارزیابی می کنید؟
برای امتیاز دهی به مطلب کلیک کنید
میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 2
اولین نفری باشید که امتیاز می دهید
مطالب زیر را حتما بخوانید
پولسازترین مهارت برای ادمینی اینستاگرام که هیچکس به شما نخواهد گفت!
3.54k بازدید
۵ مهارت کلیدی ادمین اینستاگرام برای بستن قرارداد های گران!
3.84k بازدید
۵ مزیت شغل ادمین اینستاگرام
2.96k بازدید
قرارداد کار آزمایشی چیست و چه مزیت بزرگی دارد؟
4.36k بازدید
۳ روش پرداخت حقوق بازاریاب ها و فروشنده ها در قرارداد
5.44k بازدید
سوالی دارید؟ بپرسید پاسخ خواهیم داد...